Alla inlägg den 26 april 2012

Av ko-liza - 26 april 2012 20:22

Ett missbruk är allvarliga saker. Inget att ta lätt på. Det bästa är att för sig själv erkänna att man har ett missbruk, gärna högt så någon mer än du själv hör dig. Att erkänna är första steget för att bli av med missbruket. Så du själv och dom runt om dig kan leva i en bättre värld.


Peltor- för dom icke-bönderna som läser denna blogg. Dom som vet skippa stycket. Dom är röda (vanligast) och sitter på huvudet oftast på folk som jobbar utomhus och i stallar. Många ensamma timmar i stallet får en att tappa greppet av verkligheten. Det är inte bra att gå omkring för sig själv och vifta med armarna och prata högt.

hm Hursa?? Det är bara jag själv som gör så? Ojdå....eh glöm och vi går vidare.

 En Peltor är din bästa vän eller snarare dom små  rösterna som finns i dom. Man får reda på vilken dag det är och med hjälp av rätt kanaler får man även reda på tiden.


Första indikation på att man kan drabbats av missbruket är att man går i raska steg utan att bry sig om något annat än sin syssla även om personer i din närhet skriker och vevar med armarna för att pocka på din uppmärksamhet. Här skapades medhörningen. Men alla Peltor har inte detta, inte ekonomi eller dom äldre modellerna.


Fort du har utrustat dina fötter med skor eller stövlar, kliver ut genom dörren och genast reser handen mot huvudet för att vrida på vredet. Ja, faktiskt även om du inte ens har Peltor på dig och kanske bara skulle till stan och handla.


Du står med en eller flera person i ett samtal. Du tycker att den personen som pratar inte känns riktigt intressant och du försöker envist byta kanal men hur du än gör står personen fortfarande kvar framför dig och pratar vidare om samma sak. 


Om en eller flera saker passar in på just dig så ställ dig upp och säg: Jag har ett Peltor-missbruk.  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards