Alla inlägg den 10 februari 2012

Av ko-liza - 10 februari 2012 11:02

Ha, jag är smartare än min ps. Den har krånglat ett tag med att vägra spela nya dvd. Något som är rätt störigt om man tänkt se just den filmen just då. Ljudet har fungerat. Blue-ray har inte varit några problem. Men nu listade jag ut hur jag lurar den lite och då fungerade det bättre :) 


Min torsdag var riktigt bra - ledig. Visst djuren ska skötas och jag hade en faktura att göra. Hjälpte pappa med golvet i hallen med men annars bara slappa och må väldigt gött. Tittade på film mest hela dagen. 


Igår blev det Sucker Punch, vackert, mörkt och man behöver bara se den en gång. Transformers, köpte boxen för några veckor sedan och som jag skrev längst upp. ps vägrade ta första skivan. Men nu gick det. Filmen är fortfarande rolig mest störigt är att alla killar har något att titta på men vi tjejer får nöja oss med Shia (jag vet några tycker han är söt, men inte jag) 

Sedan den bästaste filmen The mask of Zorro. Jag bara älskar den. Kanske för att det är minnen från när jag var barn. Serien  Zorro var det första jag tittade på och kan komma ihåg nu vad det var jag såg. Jag var fyra år och jag älskade hästen. Man kan nu tycka det kanske var lite våldsamt för en fyraåring att titta på men det har nog inte skadat mig nämvärt. När jag var något år äldre så hade jag och pappa western-kvällar. Cola, ostbågar och en westernfilm kan det bli bättre?


Jag såg Zorro två gånger på bio och när den kom ut på vhs var jag snabb på att köpa den. Filmen är kvar men det går inte att spela den längre. Det blir bara flimmer av den, så det var dags att skaffa den på nytt. Jag gillar den fortfarande. Catherine har aldrig varit vackrare och det är inte många som slår henne i skönhet när det gäller den rollen. Banderas fungera som en bra Zorro.


Nu ska jag fundera ut vad vi ska ha till lunch 





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards